Salată de roșii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de roșii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă 3,57 USD per porție . O porție conține 247 de calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită măsline kalamatan, roșii conservate, ceapă și oțet de vin roșu cu sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pește cu apă de roșii cu castraveți și salată de roșii cu ierburi , Pește cu apă și salată de roșii cu castraveți și ierburi și Salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, adăugați usturoi, un praf de sare și oțet. Se amestecă încet uleiul de măsline.
Adăugați ingredientele rămase în bol și amestecați ușor.
Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se pune pe un platou mare.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca NV The Big Kahuna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
![NV The Big Kahuna Chardonnay]()
NV The Big Kahuna Chardonnay
Merul verde încântător și citricele dansează la palat, cu un final plăcut de aciditate echilibrată