Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie

Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie
Salata de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinaigretă portocalie necesită în jur 5 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 337 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cap la magazin și ridica sac pre-spălate romaine, sare, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie, Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă de brânză albastră, și Salată de Romaine cu vinaigretă de portocale-Tahini.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Prăjiți nucile la foc mic într-o tigaie mică până când sunt crocante și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați romaine într-un bol de salată și împrăștiați ceapa roșie peste verdeață. Într-un castron mic, combinați marmelada, fulgii de ardei roșu, oțetul balsamic și rozmarinul proaspăt sau uscat folosind o furculiță sau un tel mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Stropiți ulei de măsline extravirgin în pansament până se combină. Condimentează pansamentul cu sare, după gust. Rochie si amestecati salata si ajusta condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Sezonul GoyaSezonul Goya
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista