Salata de recoltare siciliană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 389 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, nuci de pin, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Siciliană, Salată Siciliană, și Salată De Orzo Siciliană.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți stafidele într-un castron mic și turnați apă clocotită peste ele pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea până când este plin și moale, aproximativ 10 minute.
4
Scurgere.
5
Puneți stafidele, strugurii, caisele, rozmarinul și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Rozmarin
Stafide
Struguri
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați sucul de lămâie și amestecați uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
7
Separați radicchio în frunze, salvând inima pentru o altă utilizare. Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați la amestecul de fructe uscate împreună cu spanacul. Aruncă bine. Împărțiți între 4 plăci și acoperiți cu prosciutto, dacă utilizați. Împrăștiați nucile de pin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Prosciutto
Nuci De Pin
Apa Plus 2 Linguri Sare
Spanac
8
Prăjirea rozmarinului pe ramură îndepărtează aroma sa ușor săpună, amară, astfel încât să puteți folosi mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
9
Încălziți uleiul de 1 inch într-o tigaie adâncă la 350 de grade F. prăjiți rozmarinul timp de 30 de secunde și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Îndepărtați frunzele de pe tulpini și zdrobiți frunzele din prosoapele de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei. Se toacă și se păstrează într-un recipient curat, bine închis. Folosiți rozmarinul prăjit pentru a face o sare condimentată adăugându-l la un amestec de piper negru, coajă de lămâie uscată și sare.