Salată de rață cu pâine prăjită cu brânză și sos de coacăze de Port

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,? Salata de rață cu pâine prăjită cu brânză și sos de coacăze de Port ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de X-inch pâine cu fructe și nuci, jumătăți de piept de rață, verdeață pentru copii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Rață cu piele crocantă cu sos de port de coacăz roșu Trufat și Tru, Piept de rață cu coacăze roșii și sos de Port, și Piept de rață cu sos de port de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați jumătățile de piept de rață cu sare și piper.
Adăugați rață, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu.
Scoateți rața de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Între timp, așezați 1 felie de brânză pe fiecare bucată de pâine prăjită.
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mare pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Adăugați verdeață; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți verdele între 4 farfurii.
Așezați 2 pâine prăjită cu brânză în centrul verdețurilor pe fiecare.
Presărați nuci deasupra. Feliați subțire sânii de rață transversal; împărțiți în mod egal între salate, ventilând ușor.
Stropiți sos cald de coacăze de Port în jurul salatelor și serviți.