Salată de Radicchio și nucă la grătar

Radicchio la grătar și salata de nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, miere, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de praz și Radicchio la grătar cu vinetă de citrice-nuc, Radicchio la grătar cu sos cremos de nucă, și Salată de Radicchio Treviso cu vinetă de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pansament: într-un bol mic, bateți împreună oțetul, uleiul de măsline, coaja de portocală, mierea, sarea și piperul. Pune deoparte.
Pentru salată: pulverizați grătarul cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Gratiți radicchio până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Tăiați radicchio la grătar în bucăți de mărimea mușcăturii. Într-un castron mediu, combinați radicchio tocat, secțiuni portocalii și nuci.
Adăugați pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați sare și piper, după gust, dacă este necesar.
Serviți la temperatura camerei.