Salată de păstrăv afumat, cartofi și andive

Salată de păstrăv afumat, cartofi și andive
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul afumat, cartoful și salata de andive. Această rețetă face 4 porții cu 554 calorii, 28G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.25 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână păstrăv, cartofi, andive și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de andive și Grapefruit cu păstrăv afumat, Păstrăv Afumat În Sulițe De Andive, și Sulițe de andive cu păstrăv afumat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați gălbenușul de ou, muștarul și sucul de lămâie. Zdrobiți gălbenușul cu o furculiță și bateți pentru a combina ingredientele. În timp ce bateți constant, turnați uleiul foarte încet pentru a crea o emulsie cremoasă. Se amestecă coaja de lămâie, murăturile de cornichon și jumătate din capere. Condimentează după gust cu sare și piper..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
EmulsiiEmulsii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Între timp, acoperiți cartofii într-o cratiță cu apă rece, condimentați apa până are gustul mării, apoi aduceți la fierbere. Coborâți apa la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgere.
4
Combinați restul de capere, cartofi, păstrăv, andive, șalotă și majoritatea ierburilor într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați suficient pansament pentru a acoperi ușor ingredientele (este posibil să vă rămână unele). Condimentează după gust cu sare și piper. Movilă pe farfurii și servește cu ierburile rămase ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista