Salată de pâine BLT
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de pâine BLT. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, pâine crustă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pâine BLT, Salată de pâine BLT, și Salată de pâine BLT.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înmuiați ceapa într-un castron cu apă rece în timp ce pregătiți salata.
Lucrând în loturi, gătiți pancetta într-un singur strat într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 4 minute pe parte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a le scurge; rezervați picăturile.
Combinați 1 lingură fiecare ulei de măsline și picături de pancetta într-un castron mic. Aruncați cu cuburile de pâine pe o foaie de copt și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper; se întinde într-un strat uniform.
Coaceți, amestecând o dată, până se prăjește ușor, aproximativ 15 minute.
Scurgeți ceapa și tocați toate pancetta, cu excepția a 6 felii.
Adăugați într-un castron mare cu roșiile, rucola, busuiocul, măslinele, pâinea, oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline. Aruncați și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți salata între boluri. Acoperiți fiecare cu niște salată de ricotta și o bucată de pancetta rezervată.
Fotografie de Jonathan Kantor