Salată de pui și fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pui și fasole neagră. Această rețetă face 4 porții cu 553 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Pui Cu Fasole Neagră, Salată de fasole neagră și pui, și Salată de pui și fasole neagră.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper; tăiat în fâșii.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Se amestecă puiul; gatiti 3 pana la 5 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți fâșiile de pui; gătiți cu 3 până la 4 minute mai mult până când puiul nu mai este roz în centru.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Chiar înainte de servire, pe fiecare din cele 4 farfurii, stratificați un sfert de salată, fasole, roșii, morcov, ceapă verde, brânză și pui.
Stropiți fiecare salată cu 2 linguri de pansament.