Salată de pui și ananas la grătar cu sos de ananas-Serrano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pui și ananas la grătar cu pansament de ananas-Serrano. Această rețetă servește 35 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 60 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de ananas, serrano chile, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de pui la grătar cu sos picant de ananas, Salată De Pui La Grătar Cu Sos Picant De Ananas, și Salată de pui și spanac la grătar cu sos picant de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Pui la grătar 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F). Între timp, feliile de ananas la grătar și chile 8 până la 10 min. sau până la licitație, întorcându-se ocazional.
Tăiați ananasul în bucăți de 1/2 inci. Amestecați pansamentul, 2/3 cană bucăți de ananas și chile în blender până se omogenizează.
Combinați puiul, amestecul de pansament, bucățile de ananas rămase și toate ingredientele rămase, cu excepția sucului de lămâie.
Stropiți cu suc de lămâie.