Salată De Pui Tostadas

Salată De Pui Tostadas
Reteta Salata de pui Tostadas este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, morcovul, țelina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui Și Feta Tostadas, Steak Tostadas cu salată de ridiche, și Tostadas De Pui pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista