Salată De Pui Poblano
Salata de pui Poblano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1141 calorii, 61G de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, ardei poblano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sos de salată de coriandru Poblano cu salată picantă de pui, Salată De Pui Poblano, și Salată de pui cu vinetă Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (175 grade C).
Înveliți ardeii poblano cu o cantitate mică de ulei sau spray de gătit.
Așezați direct pe suportul cuptorului. Pe o foaie de copt, combinați ceapa, ardeiul gras roșu și verde, țelina și porumbul.
Prăjiți legumele și ardeii timp de aproximativ 15 minute în cuptorul preîncălzit. Verificați ocazional și întoarceți sau amestecați după cum este necesar pentru rumenire uniformă.
Scoateți din cuptor și dați-l la frigider până când este necesar.
Rupeți tortilele de porumb în bucăți și puneți-le într-un robot de bucătărie. Procesați în firimituri fine. Faceți acest lucru în loturi mai mici, dacă este necesar.
Așezați firimiturile pe o farfurie. Într-un castron puțin adânc, amestecați ouăle și laptele.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înmuiați jumătățile de piept de pui în firimiturile de tortilla pentru a le acoperi, apoi în amestecul de ouă și din nou în firimiturile de tortilla pentru a le oferi un strat gros frumos. Prăjiți puiul până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Dacă puiul dvs. este gros și nu este gătit atunci când stratul de acoperire este rumenit, îl puteți pune în cuptorul fierbinte pentru a-l termina. Când ați terminat, dați-l la frigider până se răcește complet.
Curățați și însămânțați ardeii poblano.
Așezați într-un robot de bucătărie împreună cu maioneza. Puree până se omogenizează și se lasă deoparte.
Când totul s-a răcit, tăiați pieptul de pui. Într-un robot de bucătărie mare, combinați puiul și legumele prăjite. Amestecați maioneza poblano până când se atinge consistența dorită. Gustați și condimentați cu sare și piper după dorință.