Salată de pui la grătar din Caraibe cu sos de miere-var

Salata de pui la gratar Caraibe cu sos de miere-var ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 341 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de miere, tortilla de porumb, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată din Caraibe cu pansament cu miere de tei, Chili ' s Caribbean Salad imitator și sos de miere-var, și Salată De Porumb, Avocado Și Roșii La Grătar Cu Sos De Miere De Tei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Frecați 1 1/2 lingurițe condimentate pe ambele părți ale puiului; acoperiți și răciți 30 de minute.
În timp ce frisoanele de pui, combinați 1/4 linguriță sare kosher, maioneză și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți până când sunt gata de servit.
În timp ce puiul și pansamentul se răcesc, așezați fâșii de tortilla pe o foaie de copt căptușită cu folie. Înveliți ușor fâșiile de tortilla cu spray de gătit și presărați cu 1/2 linguriță de condimente rămase și 1/4 linguriță de sare kosher rămasă.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt crocante, aruncând benzi ușor la fiecare 2 minute.
Scoateți din cuptor și așezați benzi pe un suport de sârmă.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Tăiați puiul în diagonală peste cereale în felii.
Așezați 1 3/4 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți fâșiile de pui uniform între salate.
Presărați aproximativ 4 lingurițe de brânză peste fiecare salată și acoperiți uniform cu fâșii de tortilla.
Stropiți 3 linguri de pansament peste fiecare salată.
Notă: puteți înlocui 1/4 linguriță sare de masă cu 1/2 linguriță sare kosher, dacă doriți.