Salată de pui la grătar cu vinetă de slănină

Salata de pui la grătar cu vinaigretă de slănină este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 423 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de slănină, oțet balsamic, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de pui la grătar cu vinetă de slănină, Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinaigretă Dijon, și Salată de Kale la grătar cu vinetă caldă de slănină.
Instrucțiuni
Grătar de căldură. Gatiti slanina in tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se scurge pe un prosop de hârtie. Pune deoparte.
Adăugați oțet, ulei, zahăr brun și maghiran la picăturile de slănină în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu pentru a amesteca si dizolva zaharul.
Se ia de pe foc. Rezervați aproximativ 1/4 cană de amestec de oțet pentru a le folosi ca glazură în timpul grătarului; puneți restul deoparte pentru pansament.
Când este gata de grătar, așezați puiul pe grătar pe gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 5 minute.
Periați puiul cu glazură rezervată; întoarceți puiul.
Adăugați ardei grași și dovlecei la grătar.
Ungeți puiul și legumele cu glazură. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand puiul este fraged cu furculita si sucurile se limpezesc, iar legumele sunt fragede, transformand puiul si legumele si periand cu glazura o data sau de doua ori. Aruncați orice glazură rămasă.
Pentru a servi, aranjați verdele mixt pe 4 farfurii individuale.
Tăiați puiul transversal în felii; așezați peste verdeață. Aranjați ardeii grași și dovleceii în jurul puiului.
Stropiți sau serviți cu pansament rezervat.