Salată de pui la grătar cu sos de zmeură-tarhon

Salata de pui la gratar cu sos de zmeura-tarhon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 469 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână Brânză gorgonzola, ceapă verde, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Salată de nectarină și năsturel cu sos de tarhon-zmeură, Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, și Salată De Pui La Grătar Cu Ridichi, Castraveți Și Pesto De Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de pansament cu zmeură-tarhon într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți și refrigerați pansamentul rămas.
Adăugați pui la 1/2 cană de pansament în pungă. Sigilați și răciți 30 de minute până la 2 ore. Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Pui la grătar și jumătăți de bulb de fenicul, acoperite cu capac de grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și feniculul este fraged.
Lăsați puiul să stea 5 până la 10 minute.
Între timp, împărțiți salata verde și următoarele 3 ingrediente între 4 farfurii. Feliați subțire puiul și feniculul; așezați pe salate.
Stropiți cu pansamentul rămas; acoperiți cu fructe de pădure, brânză și migdale.