Salată de pui la grătar cu sos de zmeură-tarhon

Salată de pui la grătar cu sos de zmeură-tarhon
Salata de pui la gratar cu sos de zmeura-tarhon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 469 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână Brânză gorgonzola, ceapă verde, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Salată de nectarină și năsturel cu sos de tarhon-zmeură, Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, și Salată De Pui La Grătar Cu Ridichi, Castraveți Și Pesto De Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/2 cană de pansament cu zmeură-tarhon într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți și refrigerați pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2
Adăugați pui la 1/2 cană de pansament în pungă. Sigilați și răciți 30 de minute până la 2 ore. Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Pui la grătar și jumătăți de bulb de fenicul, acoperite cu capac de grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și feniculul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați puiul să stea 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Între timp, împărțiți salata verde și următoarele 3 ingrediente între 4 farfurii. Feliați subțire puiul și feniculul; așezați pe salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Stropiți cu pansamentul rămas; acoperiți cu fructe de pădure, brânză și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate40
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista