Salată de pui la grătar cu muștar, sfeclă roșie și portocale
Salata de pui, sfeclă roșie și portocale cu muștar necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 245 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, uleiul de măsline, sfecla roșie ambalată în vid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă roșie, portocale și alune, Salată de pui și porumb la grătar, și Pui la grătar cu salată grecească de quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul între 2 foi de hârtie pergament sau folie alimentară și bateți cu un sucitor pentru a aplatiza. Radeți coaja din portocală și amestecați într-un bol cu muștarul, 2 lingurițe de ulei și o mulțime de condimente.
Adăugați puiul și amestecați bine.
Încălziți o tavă sau o tigaie și gătiți puiul timp de 5-6 minute pe fiecare parte până când este gătit.
Așezați pe o farfurie pentru a vă odihni în timp ce asamblați salata.
Sfat frunzele de salată într-un castron. Curățați și feliați portocalele pe o farfurie pentru a prinde orice suc.
Se toarnă sucul de portocale peste frunze, se adaugă feliile cu ulei 1tsp și se amestecă împreună.
Adăugați sfecla roșie, apoi feliați puiul și adăugați la salată împreună cu orice sucuri de odihnă. Împărțiți totul între farfurii și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.