Salată De Pui La Grătar Cu Afine-Balsamică

Salată De Pui La Grătar Cu Afine-Balsamică
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic de vinaigretă, busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de pui și fructe de pădure la grătar cu brânză de capră, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar de afine, Feta bătută și salată de piersici la grătar cu vinaigretă balsamică de afine pentru # SundaySupper, și Salată Balsamică-Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste pui într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 10 min. la marinat. Între timp, acoperiți 4 farfurii mari cu salată verde; deasupra cu ardei, afine și ceapă. Treceți treptat pansamentul rămas în mayo în castron până când se amestecă. Puneți la frigider salatele și amestecul de maioneză până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Tăiați puiul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Amestec de maioneză peste salate; se acoperă cu pui, nuci și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista