O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic de vinaigretă, busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de pui și fructe de pădure la grătar cu brânză de capră, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar de afine, Feta bătută și salată de piersici la grătar cu vinaigretă balsamică de afine pentru # SundaySupper, și Salată Balsamică-Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste pui într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 10 min. la marinat. Între timp, acoperiți 4 farfurii mari cu salată verde; deasupra cu ardei, afine și ceapă. Treceți treptat pansamentul rămas în mayo în castron până când se amestecă. Puneți la frigider salatele și amestecul de maioneză până când sunt gata de utilizare.