Salată de pui de iarnă cu citrice și țelină

Salată de pui de iarnă cu citrice și țelină
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., Salata de pui de iarnă cu citrice și țelină ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 603 calorii, 54g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză Grana padano, piper, portocale de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de citrice, țelină și fenicul ras, Salată De Citrice De Iarnă, și Salată De Citrice De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați întreaga coastă de țelină, usturoiul și boabele de piper cu 6 căni de apă. Folosind un cojitor, scoateți coaja din 2 portocale și adăugați coaja în oală. Se condimentează ușor cu sare și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
(24 De Număr)(24 De Număr)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PeelerPeeler
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați puiul și fierbeți la foc mic timp de 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se ia de pe foc și se lasă puiul să stea exact 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul și trageți carnea din oase, aruncând pielea. Se toacă puiul și se lasă să se răcească. Rezervați bulionul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o strecurătoare așezată peste un castron mare, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți oțetul și uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați puiul, țelina feliată, secțiunile portocalii și brânza în castron și aruncați bine. Umpleți salata pe un platou, presărați migdalele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista