Salată de pui de bivol cu brânză albastră-sos de zară
Salata de pui Buffalo cu brânză albastră-pansamentul cu zară necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 163 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jumătăți de roșii cherry, ulei de măsline, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de pui de bivol cu sos de brânză albastră, Salată de pui de bivol cu sos de brânză albastră, și Salată fragedă de pui de bivol cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas mare.
Adăugați pui, aruncând în strat. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute până la 1 oră.
Tăiați morcovul și țelina pe lungime în 12 benzi subțiri folosind un cojitor de legume.
Așezați benzi într-un castron cu apă cu gheață.
Lăsați să stea 30 de minute.
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 15 minute sau pana se inmoaie.
Scoateți puiul din vas; aruncați marinada.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Tăiați puiul în diagonală peste cereale în felii subțiri. Pune deoparte.
Aranjați salata pe un platou mare. Se acoperă cu fâșii de cartofi, morcovi și țelină, pui și jumătăți de roșii.
Se servește cu sos de brânză albastră-zară.