Salată De Pui Curry De 15 Minute

Salată De Pui Curry De 15 Minute
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 94 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 21 de cenți pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de orez instant, pui, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șuncă Curry de 15 Minute cu Mango, Salată De Pui De 5 Minute, și Salată De Pui Cu Citrice De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apă, cuburi de bouillon și pudră de curry într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă orezul; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să stea 5 minute. Mișto.
5
Adăugați pui, maioneză și ardei roșu; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista