Salată De Pui Cu Șampanie

Salata de pui cu șampanie este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 260 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză de capră, mărar, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Anul Nou. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Salată De Pui Cu Șampanie, și Pui Pocat cu șampanie cu salată de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare și largă cu apă sărată.
Adăugați morcovii și fierbeți până când sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Transferați într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece.
Adăugați pui; reduceți focul la foc mic. Gatiti puiul, descoperit, 8 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute sau până când este fiert.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se răcească.
Bateti otet, 1 lingurita. sare, ulei, piper și chervil tocat într-un castron mare.
Tăiați puiul în felii groase transversale (împotriva bobului), puneți într-un alt castron și stropiți cu jumătate de pansament; întoarceți-vă la strat.
Aruncați salata verde și morcovii cu pansamentul rămas (adăugați orice pansament din pui). Împărțiți între farfurii; acoperiți cu pui, brânză, migdale și crenguțe de chervil.
* Suntem mari fani ai mărcii la Tourangelle, care se găsesc în magazinele alimentare bine aprovizionate și online la latourangelle.com