Salată de pui cu semințe de mac

Salată de pui cu semințe de mac
Rețeta Salată de pui cu semințe de mac se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 1,51 USD per porție. O porție conține 334 de calorii, 17 g de proteine și 15 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați paste spiralate, piept de pui, merișoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de pui cu semințe de mac, Salată de pui cu semințe de mac și Salată de pui cu semințe de mac.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; clătiți cu apă rece și scurgeți bine. Între timp, într-un castron mic, combinați puiul, migdalele, ceapa, merisoarele și țelina. Se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
Ceapa Rasa TocataCeapa Rasa Tocata
2 Piept De Pui La Rotisor Din Magazin, Tocat Fin Pentru A Da 2 Cani De Carne2 Piept De Pui La Rotisor Din Magazin, Tocat Fin Pentru A Da 2 Cani De Carne
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
(din Păstăi)(din Păstăi)
1 Cană De Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)1 Cană De Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Echipamente pe care le vei folosi
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
2
Stropiți cu sos pentru salată; arunca pentru a acoperi. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista