Salata de pui cu fasole neagră necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 282 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.46 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pui și fasole neagră, Salată de fasole neagră și pui, și Salată de pui și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de servire, combinați salata verde, puiul, fasolea, roșiile, ardeiul verde, ceapa și brânza. Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați ingredientele vinetă; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Vinetă
Tomate
Pui întreg
Salată Verde
Brânză
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.