Salată de Prosciutto, piersică și salată dulce
Salata de Prosciutto, piersică și salată dulce este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 265 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, piersici, mentă și suc de lămâie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Salată de piersici și Prosciutto, Salată Verde Mixtă De Prosciutto De Piersici, și Salată de pepene și piersici cu Prosciutto și Mozzarella.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel. Stropiți treptat în ulei de măsline, amestecând constant cu un bici. Se amestecă menta tocată.
Combinați amestecul de salată și pene de piersici într-un castron mare.
Stropiți amestecul de salată cu pansament; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 2 căni de salată în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 3/4 uncii de prosciutto, 1 bucată de ricotta salata și aproximativ 2 lingurițe de sâmburi de semințe de floarea soarelui.
Garnisiți cu frunze mici de mentă, dacă doriți.
Notă de vin: cu această salată, aveți nevoie de un vin care să poată lua dulceața piersicilor și a mierii. Riesling e biletul. Are un caracter de miere construit chiar înăuntru și adoră carnea de porc vindecată. Riesling din 2008 al pivniței Apex din Columbia Valley din statul Washington (aproximativ 1 USD
ar fi o alegere excelentă, cu un spritz de lămâie compensând fructele sale de piatră uscate. -- Sara Schneider