Salată De Porumb Prăjită Din Sud-Vest
Salata de porumb prăjită din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb în coji, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Salată De Porumb Din Sud-Vest, Salată De Porumb Din Sud-Vest, și Salată De Porumb/Edamame Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați cel puțin 15 minute.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți mătăsurile din porumb, dar lăsați cojile.
Așezați porumbul pe grătarul preîncălzit. Gatiti, intorcand ocazional, 20 de minute sau pana se inmoaie.
Se ia de pe foc, se răcește ușor și se aruncă cojile.
Tăiați boabele de porumb din știulet și puneți-le într-un castron mediu.
Se amestecă ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde și ceapa roșie.
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați coriandru, ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, zahăr, sare, piper și sos fierbinte. Se amestecă până se omogenizează și se amestecă în salata de porumb.