Salată de porumb de vară
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Salata de porumb de vară ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 182 de calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ardei cayenne, feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură la preț rezonabil. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară de vară târzie, salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară de vară târziu și Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară Salată de vară târzie.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Scoateți porumbul și tăiați capetele de andive în jumătate pe lungime.
Adăugați porumbul și andivele pe o foaie de copt sau o masă de tăiat, stropiți cu ulei de măsline și stropiți cu sare și piper, după gust.
Adăugați porumbul și andivea pe grătar și gătiți până se carbonizează ușor pe toate părțile, aproximativ 3 minute pentru andive și 5 minute pentru porumb.
Între timp, într-un castron mediu de servire, combinați toate ingredientele rămase.
Odată fierte, scoateți porumbul și andivele de pe grătar. Tăiați andivea în cruce în bucăți de 1/4 inch și adăugați-o în bol.
Tăiați sâmburii de pe știuleți și aruncați-i.
Adăugați sâmburii în bol și amestecați pentru a se combina. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Serviți cald sau la temperatura camerei.