Salată de porumb, ceapă dulce și roșii
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de porumb, ceapă dulce și roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de orez, roșii, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Porumb la grătar și roșii-salată de ceapă dulce cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, Porumb Prăjit-Salată De Ceapă Dulce, și Salată de smochine, roșii și ceapă dulce.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați porumbul, roșiile, ceapa dulce, ceapa verde și coriandrul. Strângeți sucul de lămâie peste amestec și amestecați. Amestecați oțetul de orez după gust; cantitatea pe care o folosiți va depinde de dulceața porumbului și de aciditatea varului. Condimentează cu sare kosher.
Acoperiți și răciți timp de 45 de minute până la o oră. Se amestecă înainte de servire.