Salată de portocale și ceapă roșie
Salata de portocale de sânge și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți grapefruit Rubin, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Salată de portocale și ceapă roșie, Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.
Instrucțiuni
Peste un castron mic, supremați portocalele de sânge: începeți prin a îndepărta partea superioară și inferioară a portocalelor, apoi așezați unul dintre capetele plate ale portocalei pe tăblița dvs. și tăiați pielea de pe exterior, păstrând în același timp forma rotundă. Asigurați-vă că îndepărtați toată miezul alb. Ridicați portocala și tăiați fiecare secțiune din portocaliu între membrane. Veți avea secțiuni minunate de licitație ale portocalii fără nici una dintre membranele albe. Veți rămâne cu un" schelet " al portocalei. Strângeți sucul rămas din schelet în castron. Repetați cu grapefruitul și înjumătățiți segmentele.
Aruncați ceapa și chile în castron cu fructele și sucul și condimentați cu un vârf de sare și uleiul de măsline.
Lăsați să stea cel puțin 20 până la 30 de minute. Se amestecă menta chiar înainte de servire.