Salată De Portocale De Fenicul

Salată De Portocale De Fenicul
Salata de portocale de fenicul este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de portocală, portocale buric, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 76%. Încearcă Creveți cu unt de portocale și fenicul și salată de portocale, Salată De Fenicul Cu Portocale, și Salată De Portocale De Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1/4 cană; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați stratul exterior dur, miezul de fenicul și orice tulpini verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
3
Tăiați pe lățime în felii subțiri și măsurați 3 căni; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați secțiuni portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
5
Într-un borcan cu capac etanș, combinați sucul de portocale, uleiul, coaja de portocală, sarea și piperul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se toarnă peste fenicul și portocale; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FeniculFenicul
7
Se presară cu frunze rezervate.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista