Salata de porc și orez sălbatic este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți usturoi, morcovi, amestec de orez convertit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane balsamice de porc cu piersici la grătar și salată de orez sălbatic, Mandarin porc și orez sălbatic, și Filete de porc cu orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți o oală cu apă la fiert, adăugați orezul și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Între timp, aruncați morcovii cu scorțișoara, 1 lingură de oțet și sare și piper după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carnea de porc și rumeniți peste tot, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați morcovii și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți până când un termometru introdus în carnea de porc înregistrează 150 de grade F, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați carnea de porc pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Bateti iaurtul, nucile pecan, usturoiul, restul de 1 lingura otet, 1 lingura apa, 1/4 lingurita sare si piper dupa gust intr-un bol mare. Se amestecă morcovii prăjiți și picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați verdele, afinele uscate și orezul și aruncați. Condimentează cu sare și piper și împarte între farfurii. Se taie carnea de porc și se adaugă la salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Verzii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper