Salată De Piață A Fermierilor De Toamnă
Salata de piață a fermierilor de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 208 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de rodie, piper, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Salată De Piață A Fermierilor, Salată De Piață Pentru Fermieri, și Salată De Cartofi Din Piața Fermierilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.aruncați dovleceii, uleiul de măsline și ardeiul roșu zdrobit pe o foaie mare de copt cu margini.
Se presară cu sare grosieră. Prăjiți 15 minute. Folosind spatula, întoarceți squash-ul. Prăjiți până când marginile se rumenesc și dovleceii sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Se presară cu sare grosieră. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Bateți sucul de portocale, uleiul de nucă și sucul de lămâie într-un castron mare de mică adâncime. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați rucola, nuci și semințe de rodie; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare grosieră și piper. Puneți squash cald sau la temperatura camerei peste salată.
Stropiți cu melasă de rodie și serviți.