Salata de pește din insula Pacificului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. Dacă aveți la îndemână varză, ceapă verde, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Pește Insulă, Insula Citrice Pește, și Salată De Ton Pacific La Grătar pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.