Salată de pere și fasole verde Bartlett
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere și fasole verde Bartlett. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 303 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,75 USD pe porție. Un amestec de nuci pecan prăjite cu miere, piper, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Dovleac De Nucă-Supă De Pere Bartlett, Bartlett Pear Crisp cu chipsuri de tortilla de scorțișoară și înghețată Vanillan, și Salată proaspătă de fasole verde și pere cu vinetă de sorg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea verde și rupeți capetele de fasole. Se fierbe apa, adăugând sare pe măsură ce temperatura crește. Se fierbe fasolea verde timp de 3 până la 5 minute, se gustă una pentru coacere, apoi se scurge și se scufundă în apă rece timp de 3 până la 5 minute.
Împărțiți frunzele de spanac între două farfurii. Tăiați subțire pere și aranjați fiecare pe o formă de evantai pe ambele farfurii. Se acoperă cu fasole verde și nuci.
Stropiți oțet balsamic alb pe farfuriile de salată.
Se presară ușor cu piper după gust.