Salată de pere, curmale și nuci cu pansament stilton cremos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pere, curmale și nuci cu pansament stilton cremos. O porție conține 762 calorii, 14g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți stilton, împachetați nuci sparte, Nasturel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Pere, Prepelițe, Nuci Și Stilton, Sandvișuri Stilton, pere, curmale și slănină presate, și Salată de pere, curmale și nuci cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Tăiați sferturile de pere în felii subțiri și aruncați într-un castron cu sucul de lămâie pentru a ajuta la protejarea culorii lor naturale. Amestecați crme frache cu jumătate de stilton, sirop de ghimbir după gust și suficientă apă (3-4 linguri) pentru a da o consistență netedă și groasă de acoperire. (Nu adăugați prea multă apă sau se poate separa.)
Împrăștiați feliile de pere pe șase farfurii de servire și urmați cu nucile, curmalele și brânza rămasă. Poate fi pregătit în această etapă cu până la o oră înainte.
Stropiți fiecare salată cu puțin din dressing și puțin ulei de nucă. Condimentați cu o măcinare de piper, nu ar trebui să aveți nevoie de sare, deoarece brânza este sărată.
Se amestecă foarte ușor frunzele de salată și năsturelul cu puțin mai mult pansament unele frunze ar trebui să fie atinse de pansament, unele neatinse. Strângeți ușor frunzele deasupra fiecărei salate.