Salată de pere, curmale și nuci cu pansament stilton cremos

Salată de pere, curmale și nuci cu pansament stilton cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pere, curmale și nuci cu pansament stilton cremos. O porție conține 762 calorii, 14g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți stilton, împachetați nuci sparte, Nasturel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Pere, Prepelițe, Nuci Și Stilton, Sandvișuri Stilton, pere, curmale și slănină presate, și Salată de pere, curmale și nuci cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Tăiați sferturile de pere în felii subțiri și aruncați într-un castron cu sucul de lămâie pentru a ajuta la protejarea culorii lor naturale. Amestecați crme frache cu jumătate de stilton, sirop de ghimbir după gust și suficientă apă (3-4 linguri) pentru a da o consistență netedă și groasă de acoperire. (Nu adăugați prea multă apă sau se poate separa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
StiltonStilton
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Împrăștiați feliile de pere pe șase farfurii de servire și urmați cu nucile, curmalele și brânza rămasă. Poate fi pregătit în această etapă cu până la o oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DateDate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Stropiți fiecare salată cu puțin din dressing și puțin ulei de nucă. Condimentați cu o măcinare de piper, nu ar trebui să aveți nevoie de sare, deoarece brânza este sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se amestecă foarte ușor frunzele de salată și năsturelul cu puțin mai mult pansament unele frunze ar trebui să fie atinse de pansament, unele neatinse. Strângeți ușor frunzele deasupra fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista