Salată de pere cu Jicama și mazăre de zăpadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere cu Jicaman și mazăre de zăpadă. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.26 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, la 2 cepe verzi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Salată asiatică de creveți cu mazăre de zăpadă, Jicaman și ardei gras, Salata De Mazare De Zapada, Portocala Si J. P. C. C., și Salată de pere și jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea de zapada in apa clocotita pentru a acoperi 1 minut; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Tăiați longitudinal în benzi de 1/4 inch.
Tăiați perele în fâșii de 1/4 inch; aruncați cu suc de lămâie.
Tăiați jicama și spanacul în fâșii subțiri.
Bateți împreună oțetul și următoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat ulei, amestecând până când amestecul este bine amestecat. Se amestecă ceapa verde și busuiocul. Se răcește 15 minute.
Combinați benzi de legume și benzi de pere.
Stropiți cu pansament, aruncând pentru a acoperi; se presară cu nuci pecan.