Salată De Pepene Verde La Grătar
Salata de pepene verde la grătar este o fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 379 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de crenguță de busuioc, semințe de dovleac, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de dovleac, puteți urma acest fel principal cu Coaja De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Pepene Verde La Grătar, Salată De Pepene Verde La Grătar, și Salată De Pepene Verde La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți busuiocul și 1/3 cană de ulei într-o abilitate micăpeste foc mediu până când busuiocul începe să se umfle. Se fierbe timp de 3 minute.
Scoateți tigaiade pe foc.
Se lasă să se răcească 1 oră. Aruncați busuiocul; puneți deoparte uleiul de busuioc.
Construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu.
Brushgrill rack cu ulei. Grill pepene verde până laușor carbonizat, aproximativ 2 minute perside. Pune deoparte.
Bateți restul de 1/2 cană de ulei, suc de lămâie șimiere într-un castron mare pentru a amesteca. Condimenteazăgust cu sare și piper.
Adăugați muguri de mazărși aruncați pentru a acoperi.
Așezați 3 bucăți de pepene verde la grătarfiecare farfurie. Se acoperă cu muguri de mazăre și se stropeșteulei de Brazilia peste.
Garnisiți cu ridichi murate,queso fresco și semințe de dovleac.