Salată de pepene galben și Prosciutto cu vinetă de vin cu gheață

Salată de pepene galben și Prosciutto cu vinetă de vin cu gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pepene galben și Prosciutto cu vinaigretă de vin cu gheață. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână rucola pentru bebeluși, oțet balsamic, mozzarella proaspătă de bivoliță și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de pepene galben Wolfgang Puck cu prosciutto și sos de vin cu gheață, Salată de Prosciutto și pepene galben cu vinetă de pepene galben, și Salată de rucola, Prosciutto și pepene galben.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați vinul cu gheață, uleiul de măsline și șampania și oțeturile balsamice și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
șampanieșampanie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Vin De GheațăVin De Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un vas puțin adânc, stropiți cantalupul cu 1 1/2 linguri de pansament și aruncați pentru a acoperi. Aranjați feliile pe farfurii. Puneți o felie de burrata pe pepene și stropiți farfuriile cu 1 lingură de pansament. Drapați o felie de prosciutto peste brânză. În vasul superficial, aruncați rucola cu pansamentul rămas. Completați salatele cu rucola și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
BurrataBurrata
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Pepene GalbenPepene Galben
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista