Salată de pepene galben cu sirop de Lime-ghimbir
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de pepene galben cu sirop de tei-ghimbir ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pepene galben, pepene verde, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de pepene galben cu sirop de var, Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, și Salată de fructe compusă cu sirop de ghimbir-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un baller de pepene galben, scoateți bile de 1 inch din pepeni și combinați într-un castron. Îndoiți în mentă și coajă. La frigider.
Aduceți zahărul, 1 / 3cupa de apă și ghimbirul la fiert într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până se reduce la jumătate și sirop, aproximativ 6minute.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Se toarnă într-un recipient și se dă la frigider până se răcește.
Când sunteți gata să serviți, lingurați bilele de pepene galben în 4bowls. Tulpina sirop și lingură 1Tbsp. peste fiecare castron.
Garnisiți cu mai multă mentă, dacă doriți.