Salată De Pepene Galben Cu Brânză De Vaci
Salata de pepene galben cu brânză de vaci este o lacto ovo vegetarian felul principal. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 322 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de pepene galben, nuci, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, și Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, stafidele și nucile. Lingurați în pene de pepene galben.
Se presara cu granola; top cu kiwi.
Se servește imediat pe farfurii căptușite cu salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Bien nacido Estate Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
![Bien Nacido Estate Chardonnay]()
Bien Nacido Estate Chardonnay
Arome îmbietoare de lămâie meyer, mușețel și paie tăiate au izbucnit din pahar. Intrarea luminoasă cedează unui palat dens și energic, care este tot linii drepte și mineralitate de udare a gurii.