Salată de Papaya și Avocado cu sos de portocale acru
Salata de Papayan și Avocado cu pansament portocaliu acru este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de oțet de orez, papaya coapte ferm, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată prăjită de calmar, Papaya și Frisone cu sos picant-acru, Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, și Salată de nuci portocalii cu pansament dulce și acru.
Instrucțiuni
Coaja și semințele de papaya; tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inch. Curățați și clătiți jicama; tăiați în benzi de dimensiuni de chibrit de aproximativ 1/8 inch grosime și 3 inci lungime. Puneți și curățați avocado; tăiați longitudinal în felii subțiri.
Într-un ulcior sau castron mic, amestecați suc de portocale, suc de lămâie, oțet de orez și sare.
Aranjați felii de papaya și avocado pe un platou cu margini. Se acoperă cu jicama și se stropește cu pansament portocaliu acru.