Salată de pană de pepene verde cu pansament Feta cu zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de pepene verde cu pansament Feta. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de piper, pepene verde, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pană cu sos de piper negru din lapte, Salată de pană Iceberg cu sos cremos de zară, și Salată de roșii, pepene verde și feta cu sos de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați smântâna, Zara, pudra de muștar, sarea și piperul împreună până se combină bine. Îndoiți feta mărunțită. Puneți deoparte cel puțin două ore și până la 3 zile.Înjumătățiți pepenele verde transversal, apoi înjumătățiți fiecare jumătate.
Tăiați aceste bucăți în 3 pene de dimensiuni egale. Deplasați partea inferioară a cojii, astfel încât pană să stea fără să se rostogolească. Mutați pene de pepene verde într-o tavă de servire. Folosiți un mic Melon-baller pentru a face cât mai multe bile din pepenele pe jumătate dulce. Împrăștiați-le în jurul penelor de pepene verde. Apoi garnisiți cu frunzele de mentă. Chiar înainte de servire se macină piper negru după gust peste tot.
Se servește cu pansamentul cu zară feta pe lateral.