Salată De Ouă
Salata de ou ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Un amestec de ouă, gust de murături de mărar, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță medie. (Ar trebui să stea într-un singur strat.)
Adăugați suficientă apă rece pentru a le acoperi cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, se scoate tigaia de pe foc, se acoperă cu un capac etanș și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 8 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron mare și umpleți vasul cu suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu câțiva centimetri. Crăpați ușor cojile de partea laterală a bolului.
Lăsați ouăle să stea în apă până se răcesc, aproximativ 30 de minute.Când ouăle sunt reci, scurgeți-le și ștergeți vasul. Curățați ouăle, clătiți orice bucăți de coajă, tăiați-le în jumătate și puneți-le înapoi în vasul mare. Folosind un tocător de cartofi sau o furculiță, zdrobiți jumătățile în bucăți mici.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.