Salată De Orz Toscană
Salata de orz toscan este o vegan garnitură. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, nuci, portocaliu buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Orz Toscană, Salată Toscană, și Salată De Pâine Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, amestecând frecvent pentru a preveni arderea, aproximativ 5 minute sau până când sunt parfumate.
Transferați nucile pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Folosiți o răzătoare de microplan sau un cojitor de legume ok pentru a îndepărta coaja de pe portocală (doar pielea colorată, nu partea albă amară de dedesubt). Dacă folosiți un cojitor de legume, tocați coaja fin; așezați coaja într-un castron mare. Curățați cu grijă portocala cu un cuțit, îndepărtând toată miezul alb și membrana exterioară. Țineți fructele peste castron și tăiați între membranele interioare pentru a elibera segmentele portocalii; lăsați-i să cadă în castron, împreună cu sucurile. Folosiți mâinile curate pentru a rupe segmente mai mari în bucăți mai mici.
Adăugați ulei de măsline și sare; aruncați până se combină.
Adăugați orz, fenicul, roșii uscate la soare și nuci rezervate. Aruncați până se combină bine.