Salată De Orz Toscană

Salată De Orz Toscană
Salata de orz toscan este o vegan garnitură. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, nuci, portocaliu buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Orz Toscană, Salată Toscană, și Salată De Pâine Toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, amestecând frecvent pentru a preveni arderea, aproximativ 5 minute sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați nucile pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3
Folosiți o răzătoare de microplan sau un cojitor de legume ok pentru a îndepărta coaja de pe portocală (doar pielea colorată, nu partea albă amară de dedesubt). Dacă folosiți un cojitor de legume, tocați coaja fin; așezați coaja într-un castron mare. Curățați cu grijă portocala cu un cuțit, îndepărtând toată miezul alb și membrana exterioară. Țineți fructele peste castron și tăiați între membranele interioare pentru a elibera segmentele portocalii; lăsați-i să cadă în castron, împreună cu sucurile. Folosiți mâinile curate pentru a rupe segmente mai mari în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ulei de măsline și sare; aruncați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați orz, fenicul, roșii uscate la soare și nuci rezervate. Aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
OrzOrz
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista