Salată de orz de orez sălbatic

Salată de orz de orez sălbatic
Salata de orz cu orez sălbatic necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 364 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați oțet balsamic, orz, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 63% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt orez brun și sălbatic și salată de orz cu năut , amestec de orez sălbatic și supă de orz și pilaf de orz și orez sălbatic cu semințe de rodie .

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Într-un castron mare de servire, combinați orezul, orzul, ardeiul verde, măslinele și merisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
OrzOrz
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Într-un blender, combinați oțetul, busuiocul, ceapa verde, usturoiul și ardeiul. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan RotisorPiept De Curcan Rotisor
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
(ulei De Chili)(ulei De Chili)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Salvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie UscataSalvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Locatelli Mărunțită Sau Brânza Rasă Preferată Pentru ServireBrânză Locatelli Mărunțită Sau Brânza Rasă Preferată Pentru Servire
3
Se stropesc peste salată și se amestecă. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Arrowood Sonoma Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arome delicate de pere și pepene galben se amestecă cu caracteristicile citrice de grapefruit și lămâie, în timp ce aromele de pere dulci conservate și pepene galben domină palatul. Epoca În pahar, Chardonnay-ul Sonoma County 2000 oferă o gamă de arome și arome interesante. Încărcat cu fructe, vine la tine din toate direcțiile. PodgorieFructul pentru Chardonnay-ul nostru din Sonoma County din 2000 provine din trei podgorii excepționale din Valea Râului Rusiei. Fiecare podgorie reflectă terenul său distinct și contribuie cu diferite nuanțe și caracteristici vinului. Fermentare și îmbătrânire Deoarece fructul este cultivat într-un climat relativ rece, îl trecem prin fermentație în butoi și malolactică pentru a echilibra acizii crocanți și a oferi vinului o textură bogată și cremoasă. Sur se află învechirea și amestecarea în butoaie de stejar francez adaugă note de stejar prăjit și complexitate amestecului
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista