Salata de orez șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sulițe sparanghel, măsline vindecate cu sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați orez șofran sau orez kesar , cum se face orez șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Salată De Creveți Cu Orez Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul în oală medie pe grătarele grătarului sau arzătoarelor laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi boabele de orez cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®
Subţire-
5
Așezați apa într-un vas mic și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați șofranul în amestecul de ceapă și lăsați să fiarbă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se adaugă apa clocotită în orez, se amestecă, se adaugă sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și lăsați să gătească 12 până la 14 minute sau până când orezul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Lăsați orezul să stea, acoperit timp de 5 minute, apoi pufați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
9
Transferați orezul într-un castron mare și adăugați sparanghelul, ardeii, măslinele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Aluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și câteva linguri de oțet de sherry îmbătrânit.