Salată de orez rece

Salata de orez rece ar putea fi exact rețeta vegetariană fără lacto-ovo și fără lactoză pe care ați căutat-o. Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii , 2 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 8 porții. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de măsline umplute cu ardei iute, pudră de curry, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 26% , ceea ce nu este chiar atât de grozav. Supa rece de avocado și castraveți cu salsa de creveți și scoici , Supa rece de avocado și castraveți cu brânză proaspătă de capră și Supa rece de fenicul cu coajă de portocală sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preparați amestecul de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, cu excepția faptului că untul trebuie înlocuit cu o linguriță de ulei. Lăsați să se răcească.
Adăugați măslinele, ceapa verde și ardeiul verde; amestecați.
Tăiați anghinarele în sferturi și adăugați-le la amestecul de orez; puneți-le deoparte. Într-un bol mic, combinați maioneza, pudra de curry și marinada pusă deoparte; amestecați bine.
Turnați peste amestecul de orez; amestecați bine. Acoperiți și dați la rece timp de cel puțin 2 ore.