Salată de orez de pui II

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Salata de orez de pui II ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de salată, jumătăți de piept de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui și orez sălbatic: o salată de cină consistentă, savuroasă, Salată de pui și orez, și Salată de pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Tăiați puiul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Aruncați puiul, orezul și salata într-un castron mare.