Salată de orez cu linte cu sos de sfeclă roșie și feta

Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de orez cu linte cu sfeclă roșie și pansament feta ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1102 calorii, 61G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food are 152 de fani. Un amestec de sfeclă roșie, ulei de măsline, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de linte, sfeclă roșie și alune cu sos de ghimbir, Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Salată Feta De Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
Gatiti sfecla rosie intr-o tigaie cu apa clocotita timp de 5-6 minute pana cand este doar frageda, dar inca cu o muscatura; adăugați morcovii pentru ultimele 2 minute.
Bateți împreună oțetul, muștarul, uleiul de măsline, menta tocată și zahărul și condimentați.
Puneți orezul și lintea într-un castron.
Adăugați morcovii și sfecla roșie, apoi turnați peste pansament și aruncați pentru a combina.
Se transferă într-un platou de servire și se presară peste alune, feta și frunze de mentă pentru a servi.