Salată de orez cu linte cu sos de sfeclă roșie și feta
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de orez cu linte cu sfeclă roșie și pansament feta ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1102 calorii, 61G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food are 152 de fani. Un amestec de sfeclă roșie, ulei de măsline, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de linte, sfeclă roșie și alune cu sos de ghimbir, Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Salată Feta De Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
1
Gatiti sfecla rosie intr-o tigaie cu apa clocotita timp de 5-6 minute pana cand este doar frageda, dar inca cu o muscatura; adăugați morcovii pentru ultimele 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Bateți împreună oțetul, muștarul, uleiul de măsline, menta tocată și zahărul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Puneți orezul și lintea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați morcovii și sfecla roșie, apoi turnați peste pansament și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Grăsime De Porc înapoi
5
Se transferă într-un platou de servire și se presară peste alune, feta și frunze de mentă pentru a servi.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.