Salată De Orez Cu Afine
Salata de orez cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți apă, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Încercați Salată De Orez Cu Afine, Salată De Orez Sălbatic De Afine, și Salată de orez sălbatic și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Adăugați orez; acoperiți, reduceți căldura și gătiți la foc mediu-mic 30 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Așezați orezul pe o foaie de copt într-un strat subțire; lăsați să stea 5 până la 10 minute sau până se răcește complet.
Între timp, așezați o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare; adăugați nuci pecan și gătiți 3 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați orezul, castanele cu apă și următoarele 8 ingrediente într-un castron mare; amestecați nucile pecan și aruncați ușor.