Salată de năut și spanac cu sos de chimen și sos de iaurt

Salată de năut și spanac cu sos de chimen și sos de iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de năut și spanac cu sos de chimen și sos de iaurt. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 172 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de portocale, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Salată de năut și spanac cu sos de chimen, Salată De Năut Și Spanac Cu Vinetă De Chimen Și Iaurt De Portocale, și Salată de năut și spanac cu chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu combinați năutul, pătrunjelul și ceapa. Într-un castron mic amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja, chimenul, piperul de cayenne, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă pansamentul peste amestecul de naut și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3
Serviți salata de năut peste un pat de frunze de spanac. Se acoperă cu sosul de iaurt și o stropire de mentă, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, coaja de portocală, sucul de portocale și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista