Salata de Nasturel, clementină și fenicul prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.28 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, Clementine, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată Tocată De Fenicul Și Clementină, Salată de fenicul și clementină cu pui, migdale și Feta, și Salată De Fenicul, Năsturel Și Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați fenicul, 1 linguriță de ulei, sare și piper pe o foaie de copt superficială; prăjiți, rotind ocazional până devin aurii pe margini și fragede (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
În timp ce feniculul se prăjește, combinați sucul și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Fenicul
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați restul de 3 lingurițe de ulei, amestecând bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Așezați năsturel, clementină sau secțiuni portocalii, radicchio și fenicul prăjit într-un castron mare.